torek, september 27, 2022
0 kos

MIRROR FORM Ležišče

mirrorform
mirrorformmirrorform-jedromirrorform-jedro1mirror_formmirrorform-prevleka
747,00 € na kos
velikost
Trdota Jogija
Število con nosilnosti
Jedro ležišča s
Snemljiva prevleka

Ležišče MIRROR FORM

Memory Plus je sestavljen iz  treh inovativnih plasti, ustvarjenih s kombinacijo vodno penastih rastlinskih polimerov.

Pošljite mi ponudbo

7-consko ležišče je v celoti sestavljeno iz spominske pene: na eni strani je zračna in mehka plast Memory Breeze®, vmesna nosilna plast je plošča Egoflex, ki se ne deformira, na drugi strani pa je viskozna trša plast, kombinirana z eteričnimi rastlinskimi olji. Prevleka Tencel® je iz naravnih in ekoloških materialov, kot je les, in je idealna za tiste, ki se prekomerno potijo. Polnilo je iz poliestra in lana, ki sta naravna, sveža in zračna. Ležišče je obdano z zračnim pasom 3D-Space, ki omogoča stalno kroženje zraka. Prevleka Ima štiri ročaje, ki pomagajo pri obračanju ležišča, in je pralna na 60 ˘C.

Opisi uporabljenih materialov:

Memory Breeze®

Memory Plus ima dodano mehkejšo plast s peno Memory Breeze®, ki je po zaslugi svoje posebne celične strukture izjemno zračna. Ustvarja občutek svežine in zavira nastanek pršic in bakterij. Stran Memory Breeze® je primerna za tiste, ki si želijo udobja in mehkobe. Uporablja se predvsem v toplejšem obdobju, saj prijetno hladi.

Spominska pena

Plast iz spominske pene reagira na težo telesa in se mu natančno prilagaja. Odpravlja vse točke pritiska in tako zagotovi sproščen počitek. Spominska pena skrbi tudi za dobro prekrvavitev in preprečuje mravljinčenje.

7 con nosilnosti za idealno podporo

Ležišče ima tri plasti, od katerih je sredinska plast iz poliuretanske pene Ergoflex, narejene na osnovi penjenja s paro. Ravno ta plast nudi pravilno podporo telesu in s svojo strukturo odprtih celic zagotavlja maksimalno pronicljivost. Zaradi svoje posebne 7-conske valovite reliefne strukture preprečuje nastanek vlage in zagotavlja maksimalno zračenje. Omogoča udobje na različnih delih telesa, predvsem na področju medenice, in tako skrbi za pravilno držo med spanjem.

Prilagodljiva prevleka

Elegantna tkanina Tencel® je izredno zračna in termoregulacijska. Pas 3DSpace omogoča konstantno prezračevanje. Prešita je z valovitim vzorcem in se prilega sedmim conam različnih nosilnosti. Prevleka ima štiri ročaje, ki pomagajo pri obračanju ležišča, je popolnoma snemljiva na vseh štirih straneh s priročno stransko zadrgo in pralna na 60 °C. Polnjena je z naravnim lanom, ki daje občutek suhosti in svežine. 

 VIŠINA LEŽIŠČA cca 21 cm

 

DOBITE TUDI DRUGE MERE!  Pošljite mi ponudbo

Izdelava nestandardne mere jogi vzmetnic

Klasične / standardne mere ležišč so:

  • vzmetnice 90x200
  • vzmetnice 160x200
  • vzmetnice 180x200

za navedene mere so cene napisane na koncu opisa vsakega modela.

Ležišča izdelana po naročilu:

Lahko vam izdelamo širine 70, 80, 90,100,110, 120, 130, 140, 150, 160, 170,180, 190, 200 in dolžine 180, 190, 200, 210, 215, 220, 225, 230 cm.

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

 

Zadnji ogledi

Rezultati 1 - 3 od 17

Išči

URNIK:

  PON , SRE, ČET :   9h - 15h 

TOREK:  10h - 17h

PET: 9h - 12h

PREVZEM, IZVEN DELOVNIKA:

PO PREDHODNEM DOGOVORU

   041 497 170

 

NAVODILA ZA POT PARKIRIŠČE

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Follow via Facebook Follow via Twitter Follow via Google+ Follow via RSS