torek, september 27, 2022
0 kos

MEMORY FRESH DUO Ležišče

memory-fresh-duo
memory-fresh-duomemory-fresh-duo-jedromemory-fresh-duo-jedro1memory-fresh-duo-jedro3memory-fresh-duo-preleka
1.536,00 € na kos
velikost
Trdota Jogija
Število con nosilnosti
Jedro ležišča s/e
Snemljiva prevleka

Ležišče MEMORY FRESH DUO 

Pošljite mi ponudbo


Materiali, uporabljeni v tem ležišču, so skrbno usklajeni tako, da zagotovijo popolno udobje. Ležišče je priporočljivo tudi za tiste, ki trpijo zaradi problemov s hrbtenico in prekomerno telesno težo.

Ležišče Memory Fresh Duo je sestavljeno iz kombinacije štirih različic poliuretanske pene, ekološko ustvarjene s kombinacijo naravnih rastlinskih polimerov, penjene z vodo in dodatkom naravnih eteričnih olj. Plasti ležišča so združene tako, da nudijo 7 različnih con nosilnosti: dve plošči spominske pene, občutljive na toploto in samoprilagodljive, na eni strani je mehkejša, na drugi pa trša z vložki iz osvežujočega Biogela; dve hladni in zračni plošči Ergoflex; dve zračni plošči Dryfeel®; sredinska plošča Biogreen je visoke gostote in zagotavlja ustrezno podporo celotnemu telesu.

Prevleka Thermo Anallergico® - ta prevleka je proizvedena s tkanino zadnje generacije, opremljena s sistemom za termoregulacijsko mikroklimo telesa in lahko zagotovi miren spanec, higieničnost in sprostitev. Glavne prednosti tkanine Thermo Anallergico so:

  • zmanjša pregrevanje telesa in nočno potenje,
  • zagotavlja toplotno združljivost z vašim partnerjem,
  • prilagaja se toploti telesa,
  • je snemljiv in pralen na 60 °C.

VIŠINA LEŽIŠČA cca 26 cm

Visoka gostota in zračnost

Plošča je sestavljena iz dveh površinskih plasti spominske pene, ki se popolnoma prilagaja telesu. Na eni strani je mehkejša in toplejša, na drugi pa trša in kompaktnejša za tiste, ki dajo prednost kompaktnejši podpori za hrbtenico. V osrednjem delu je plast Ergoflex visoke nosilnosti za uravnoteženo podporo celotnemu telesu. Te visoke gostote materialov naredijo ležišče zelo kompaktno in primerno za ljudi s prekomerno telesno težo. Dryfeel®, ki se nahaja nad in pod osrednjim jedrom, zagotavlja svežino in stalno zračenje ležišča.

Biogel: svežina na najvišji ravni

 

Pri ležiščih nove generacije se uporablja senzionalni gel iz izredno mehkega gumijastega materiala brez brez klora, fluora in oglja. Inovativna plast je iz ultramehke rastlinske penaste gume. Je ultraobčutljiv in tako izravna pritisk telesa na ležišče. Posledično izboljša prekrvavitev telesa in sprosti pritisk na mišice, mi pa se zbudimo sveži, naspani in polni energije. Druga značilnost je, da vlaga, ki jo povroča potenje, hitro izhlapi, zato ležišče vedno ostaja sveže in hladno. Zelo priporočljiv v vročih poletnih nočeh, , primeren pa je predvsem za ljudi, ki trpijo za prekomernim potenjem. Zaradi nizke toplotne prevodnosti gela traja tudi do dve uri, da se njegova temperatura poveča za eno stopinjo, nato pa se stabilizira na konstantni temperaturi nekaj stopinj pod temperaturo telesa.

Prilagodljiva prevleka

Elegantna tkanina Tencel® je izredno zračna in termoregulacijska. Pas 3D-Space omogoča konstantno prezračevanje. Prešita je z valovitim vzorcem in se prilega sedmim conam različnih nosilnosti. Prevleka ima štiri ročaje, ki pomagajo pri obračanju ležišča, je popolnoma snemljiva na vseh štirih straneh s priročno stransko zadrgo in pralna na 60 °C. Polnjena je z naravnim lanom, ki daje občutek suhosti in svežine.

 

Ležišča izdelana po naročilu:

Lahko vam izdelamo širine 70, 80, 90,100,110, 120, 130, 140, 150, 160, 170,180, 190, 200 in dolžine 180, 190, 200, 210, 215, 220, 225, 230 cm.

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

DOBITE TUDI DRUGE MERE!  Pošljite mi ponudbo

 

Zadnji ogledi

Rezultati 1 - 3 od 17

Išči

URNIK:

  PON , SRE, ČET :   9h - 15h 

TOREK:  10h - 17h

PET: 9h - 12h

PREVZEM, IZVEN DELOVNIKA:

PO PREDHODNEM DOGOVORU

   041 497 170

 

NAVODILA ZA POT PARKIRIŠČE

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Follow via Facebook Follow via Twitter Follow via Google+ Follow via RSS