torek, september 27, 2022
0 kos

VESUVIO

vesuvio
vesuvio
Za CENO spodaj izberite VELIKOST in tip PREVLEKE

Pošljite mi ponudbo

VZMETNICA VESUVIO - razred 1IM

z vzmetenjem bonnel

Vzmetenje bonnel iz nekaljenega vzdržljivega jekla.

Jedro je obdano z ognjevarno klobučevino in dvojnim iz ognjevarnih poliestrskih vlaken. Ležišče je oblečeno v gosto tkano, ognjevarno blago. Obod ležišča je ojačan s felcem, ki utrdi ležišče in je tako trdnejše in bolj vzdržljivo. Na njem so dodani zračniki za izmenjavo zraka in štiri ročaji za lažje prestavljanje ležišča.

Na voljo v dveh barvah: bež in modri.

Višina na sredini 19 cm

 

 VZMETENJE BONNEL VZMETENJE BONNEL

Sistem vzmetenja, kot sestavni del vzmetnice, je bil zasnovan že pred več kot stoletjem. Govorimo o tehnologiji preizkušene kvalitete, ki omogoča potrebno okrepitev med počitkom in spanjem. Seveda je v dobrem stoletju tehnologija še napredovala in dosegla visok standard. Vzmetenje v naših vzmetnicah je grajeno iz dvostožčastih vzmeti Bonnel, najbolj razvitih in razširjenih v svetu. Zagotavljajo prilagodljivost in trajnost kvalitete, saj mora biti vzmetenje hkrati močno, vendar tudi prilagodljivo v smislu pritiska in velikih obremenitev. Le tako lahko gotovo nudi udobje celemu telesu. Ležišče z vzmetmi se je vedno izkazalo kot prava izbira za tiste, ki iščejo izdelek, ki združuje tradicijo in inovativnost, kar zagotavlja kvaliteto in trajnost.

 

PENA ERGOFLEX

Pena visoke gostote z različno nosilnostjo zagotavlja, da je ležišče ortopedsko in da se ne deformira. Gre za posebno mešanico, narejeno na osnovi penjenja s paro, s strukturo odprtih celic in brez C. F. C. (klor, fluor, oglje). Nudi največjo prožnost, pravilno podporoin udobje. Njena specifična sestava zagotavlja, da je ležišče higiensko in antialergijsko ter preprečuje nastajanje plesni.

 

POLNILO

Ognjevarna, prožna in elastična vlakna iz poliestra, ki so zelo trpežna in se ne gubajo. Antialergijsko in odporno proti pršicam.

 

BLAGO

Sestava: 43% poliester, 57% modakrilna vlakna

Tkanina je izpostavljena posebnim postopkom obdelave s kemikalijami, ki ustvari na tkanini zaščitni sloj. Slednji  ležišče obvaruje pred ognjem. Na voljo v dveh barvah: modri in bež.

 

Pošljite mi ponudbo

 

Zadnji ogledi

Rezultati 1 - 3 od 4

Išči

URNIK:

  PON , SRE, ČET :   9h - 15h 

TOREK:  10h - 17h

PET: 9h - 12h

PREVZEM, IZVEN DELOVNIKA:

PO PREDHODNEM DOGOVORU

   041 497 170

 

NAVODILA ZA POT PARKIRIŠČE

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Follow via Facebook Follow via Twitter Follow via Google+ Follow via RSS