Petek, Marec 23, 2018
0 kos

Jogi LATTEX PLUS 90x200

Lattex Plus
Lattex Plus
Cena izdelka: 1.171,00 € Cena s popustom: 468,40 €

1 item in stock

Jogi LATTEX PLUS BIOCONFORT 90x200 cm - eksponat

Pošljite mi ponudbo

Jedro ležišča Biocomfort je sestavljeno iz 100-% pene lateks, ima 7 con različnih nosilnosti in tako nudi pravilno podporo vsakemu delu telesa posebej. Prezračevanje zagotavlja pas 3D-Space, ki je sestavljen iz tridimenzionalne tkanine, ki omogača neprekinjeno cirkulacijo zraka. Tako ležišče ostaja hladno in sveže v vseh letnih časih. Prav tako vključuje štiri prišite ročaje za enostavno premikanje ležišča. 

Prevleka Tencel® je iz naravnih in ekoloških materialov, kot je les, in je idealna za tiste, ki se prekomerno potijo. Polnilo je iz poliestra in lana, ki sta naravna, sveža in zračna.

 

Zračenje

Jogi iz lateksa ima vodoravne luknjice (alveole), ki zagotavljajo stalno cirkulacijo zraka znotraj plošče, ležišče pa tako ostaja vedno zračno, suho in sveže. Odpravlja tudi odvečno vlago, ki jo telo proizvaja med spanjem. Vzdržuje telesno temperaturo in izboljša počitek.

7 con različnih nosilnosti

Jogi Biocomfort ima 7 con nosilnosti in se tako po trdotah prilagaja vsakemu področju telesa posebej. Vsaka cona podpira točno določen del telesa. 100-% lateks se s svojo strukturo natančno prilagaja obliki telesa, saj je izredno elastičen.

Polnilo za vse letne čase

Polnilo  pri  ležišču  Biocomfort  sta  LAN  in  POLIESTER.  Lan  je rastlina,  ki  se  odlikuje  po  svežini,  lahkotnosti  in  zračnosti. Ponuja pa veliko več: ima lastnosti toplotne izolacije, zaradi česar  je  idealen  za  uporabo  v  zimskem  času;  vpija  vlago, skrbi za maksimalno udobje, daje občutek suhosti in svežine; ne povzroča alergij, je popolnoma naraven in spodbuja dobro počutje. V plasti je lan kombiniran s 100-% poliestrom, ki vzdržuje  pravilno  temperaturo  in  preprečuje  nastanek  alergij.

 

VIŠINA LEŽIŠČA cca 21 cm 

 

 

Zadnji ogledi

Rezultati 1 - 3 od 7

Išči

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Follow via Facebook Follow via Twitter Follow via Google+ Follow via RSS